Cum cumpar

Se considera comanda ferma acea comanda care a fost confirmata telefonic, in urma apelului efectuat de catre un agent BEST PRINTING catre cumparator, pentru a confirma comanda plasata. Confirmarea telefonica se face dupa plasarea comenzii pe site, in cel mult 24 de ore. 

 

Produsele comandate vor fi livrate printr-o firma de curierat in orice localitate din Romania. Best Security face livrari exclusiv in ROMANIA. La preluarea coletului in cazul in care ati optat pentru plata ramburs, dvs. trebuie sa achitati pe baza de chitanta emisa de firma de curierat contravaloarea produselor comandate si taxa de transport. In cazul in care ati platit deja in avans (prin ordin de plata - cu o factura proforma) trebuie doar sa acceptati coletul.

 

 

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI > 500  

                                                         


Best Printing ofera transport gratuit pentru comenzi mai mari de 1000 lei. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii. Aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre Best Security si firmele de curierat partenere). 

 

Costurile le gasiti mai jos (acestea includ costurile ambalajului):

 

   25 RON pentru comenzi în tara.(pentru plata ramburs)  

 

 

Taxele de transport enumerate mai sus includ TVA.

 

 

Firmele de curierat care va vor aduce produsele acasa sunt FAN CURIER /  Prioripost, in functie de localitatea in care va aflati. Livrarile se fac zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00, iar sambata intre 9:00-13:00.

 

NOTA: Va rugam sa indicati adresa unde va aflati in timpul zilei, intre orele mentionate in paragraful anterior (ex: la locul de munca).